TEHDÄÄNKÖ YHTEISTYÖTÄ?

Autan mielelläni yhteisten kampanjoiden ideoinnissa ja toteutuksessa sekä käytän verkostojani.

ARKI JA YRITTÄJYYS

Olen Helsingissä asuva markkinointiviestinnän kynäilijä ja yrittäjä. Samaan aikaan, kun teen työkseni monelle yritykselle ja hankkeelle viestintää ja markkinointia, vien eteenpäin omaa Kalla Active -merinobrändiäni. Aloitin alkujaan äitiyslomalla kirjoittamaan Ninniohia-blogia, sillä minulla oli ikävä kirjoittamista. Blogini sisältää ajatuksia äitiydestä, yrittäjyydestä ja uusperhearjesta.

 

PERHE JA KOTI

Yksi tärkein ja paras rooli elämässäni on olla äiti. 5-vuotias tyttöni on empaattinen hassuttelija, jonka päivät ovat vauhdikkaita. Perheeseemme kuuluvat avopuolisoni, pikku tyttömme sekä mieheni 4 lasta, joista 8- ja 9 -vuotiaat tytöt ovat meidän luonamme nykyään muutamia viikonloppuja kuussa.

Oman pihan myötä olen hurahtanut myös puutarhanlaittoon. Kävelenkin pihalla usein kahvikuppi kädessä ja seurailen kukkien kasvua.

URHEILU JA HYVÄ OLO

Entisenä kilpaurheilijana sydäntä lähellä ovat edelleen urheilu, monipuolinen liikkuminen ja luonto.

Olen nuorempana kilpaurheillut monessakin eri lajissa. Näistä rakkaimmat lajit olivat hiihto, lentopallo ja yleisurheilu. Nykyään harrastan taitoluistelua aikuisten ryhmässä ja unelmoin päivittäisestä avantouinnista.