Yksi välietappi saavutettu – vihdoin lasten uusi merinomallisto myynnissä!

Kun aloimme kehittää lasten KUURA-mallistoa, Kalla Activen verkkokauppa ei ollut edes vielä silloin auki. Tuntui hassulta miettiä jo seuraavia askelmerkkejä, kun ensimmäinenkään pulla ei ollut tullut vielä uunista ulos – ennen kaikkea täysin hullua oli yrittää uskoa omaan tekemiseen, vaikka ensimmäisistäkään tuotteista ei ollut kuullut kuin pieneltä ryhmältä palautetta. Se palaute tosin oli uskomattoman positiivista, joten yritin ns. heikkoina hetkiä kaivella näitä kommentteja mielestäni.

Aktiivinen arki

KUURA-malliston lähtökohdat olivat samat kuin naistenkin USVA-malliston kohdalla: voiko käytännöllinen ja toimiva kerrasto voisi olla myös kaunis ja jokapäiväinen asu? Useinhan pulkkailujen tai ulkopäivien jälkeen se kalsarikerrasto jää lapselle päälle – talvisin kylmemmillä ilmoilla sen pitäminen yllä on melkein välttämättömyys, ettei palele. Kuitenkin mietin aina, miksi kerrastojen pitää olla niin rumia? Miksi ne eivät voisi olla veikeitä ja kivan värisiä? Ja koska malliston materiaali on ohutta ja hengittävää merinovillaa, vaatteita voi käyttää ympäri vuoden.

Mielestäni onnistuimme hyvin yhdistämään KUURA-mallistossa toimivan kerraston ja kauniiin arkiasun. Mallistoon kuuluvat paita, housut, reisitaskuhousut, toppi ja tunika. Lasten tuotevalikoimaa laajennetaan tulevaisuudessa myös lisää käytännöllisillä arkeen sopivilla vaatteilla. 

Arkea helpottaa monikäyttöisyys

Matkan varrella on ollut uskomatonta huomata, miten monenlaiseen käyttöön merinovilla taipuu ja myös vaatteen ulkonäkö tukee tätä. Toimivuus, ominaisuudet ja kauneus ovat totisesti yhdisteltävissä. 

Moni kannattaa varsinkin lapsilla puuvillaisia vaatteita. Puuvilla kuitenkin sitoo kosteutta itseensä eikä siirrä sitä ulompiin kerroksiin. Puuvillaisissa vaatteissa palelu on yleisempää, sillä ne kostuvat helposti, eivätkä kuivu nopeasti. Ihoa vasten merinovilla ei myöskään kutita paksumpien villalaatujen tavoin. Merinovillakuitu voi imeä itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta tuntuen edelleen kuivalta ihoa vasten. Merinovilla pystyy reagoimaan kehon lämpötilaan. Se on talvella kylmällä ilmalla lämmin ja kesäisin viileä ihoa vasten. 

Malliston pääväreinä ovat mustikka, rosa ja tumma savi. Mikä väreistä on teidän suosikki?